Alla inlägg den 25 augusti 2011

Av Britt - 25 augusti 2011 17:36

Det har inte bloggats så mycket här och det beror på att min sommar har varit så tung, jag har gråtit mesta dels av tiden och inget har kännts speciellt roligt.

Men nu har jag tagit tag i det här och träffat en människa som är legetimerad i sorgbearbetning. Det finns en bok och en kurs i detta, som jag upptäckte precis efter att Magnus dött, men sen föll den i glömska och kanske hade jag inte varit mottaglig för den förrän nu. Ni kan om ni är intresserade läsa om den på nätet googla sorgbearbetning, det är en röd bok. Det finns mycket skrivet om den på nätet. 

Hur hittade jag den här kvinnan då? jo i Mariannelund har de ett eget klimat när det gäller naturmedecin och alternativ till sjukvård. Så bredvid biblioteket satt det en broschyr om denna kvinna och vad hon hade för tjänster, bland annat kbt, rosenmassage och sorgbearbetning. Jag bokade en tid, den första konsultationen är gratis och när vi pratat en stund tar hon fram just den här boken och då visste jag att jag kommit rätt.

Åtta gånger ska jag gå hos henne en gång i veckan, jag ska försöka tala om hur det går och vad som händer. Kanske kan det hjälpa någon annan att våga ta steget. För det är ändå ett stort steg att gå till en människa och säga, jag behöver hjälp. Jag mår inte bra, i själen.

Det var allt för den här gången, lev väl och prosper...kram

Presentation


Mormor brings the bulls....

Omröstning

Hösten, är den härligt underbar eller bara eländig?
 Härligt, sparka gula löv under gatlyktornas sken.
 Förfärlig, traska i mörkret och halka på löv.
 Vad, menar ni? Jag åker utomlands.
 Sa du sten?

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards